Operationeel beheer

Bij enkele websites blijven we actief betrokken of blijven zelfs onder ons beheer.

Screenshot Van Wijk Vastgoed & Makelaardij

Van Wijk Vastgoed & Makelaardij

Voor Van Wijk Vastgoed & Makelaardij verzorgen wij een totaal concept. Zowel de huisstijl als de website is door ons ontwikkeld en de benodigde social media kanalen zijn opgezet en ingericht en geïntegreerd in de website. Deze responsive website past zich automatisch aan voor de juiste weergave op alle apparaten (pc, tablet, smartphone).

De website blijft onder operationeel beheer van Berkx Media:

  • We verzorgen content management naar de juiste huisstijl.
  • Social Media marketing en analyse
  • Berkx Media heeft een fotograaf. Voor een professionele, snelle en prettige samenwerking wordt ook woningfotografie aan de woningbezitters aangeboden.
Bezoek website
screenshot Mama met MS

Mama met MS

Ontwerp van blogsite, huisstijl en inrichten van social media kanalen.

De website is responsive (automatisch juiste weergave op PC, tablet en smartphone) en toekomstige updates en onderhoud zullen door Berkx Media worden verzorgd.

Ga naar Mama met MS
Screenshot Lazuli-Handmade

Lazuli Handmade

Naar het online business model “brand-direct-to-consumers” is de webshop van Lazuli Handmade opgezet, volledig onder beheer van Berkx Media. Hiermee wordt de trend gevolgd waarbij ontwerpers hun werk via een eigen webwinkel verkopen. Lazuli Handmade verkoopt handgemaakte producten met een wisselend uniek assortiment.

De webshop is volledig onder beheer van Berkx Media. U kunt hierbij denken aan o.a.: back office, webhosting, content management, social media, SEO, online marketing, betalingsverkeer (iDeal, PayPal, bankoverschrijvingen).

Bezoek Lazuli Handmade
Screenshot KidsMenu.eu

KidsMenu.eu

Kids Menu is een recepten-website voor en door moeders en verzamelt heerlijke maar vooral gezonde gerechten voor (jonge) kinderen. Er is ook een blogfunctie waarmee moeders interessante artikelen kunnen schrijven.

De website bevat affiliate links. De Affiliate Marketing op deze website wordt door Berkx Media bijgehouden.

Ga naar Kids Menu