Project Description

Website:

Voor een makelaarskantoor in Valkenswaard heeft Berkx Media de volledige website verzorgd. De opdracht bestond uit het volledig ontwerpen en inrichten van de website structuur en de layout van de pagina’s. Gezien de niche beschikt de website over een zoekfunctie voor woningen. Het makelaarskantoor kan zelf nieuwe woningen toevoegen en aanpassen, inclusief het aanmaken van een fotogalerij en het toevoegen van plattegronden en brochures.

Branding:

In afstemming met de makelaar is het logo en de huisstijl ontworpen. Alle media afbeeldingen zijn op deze huisstijl afgestemd en dit is eveneens doorgevoerd op de social media kanalen Facebook, Twitter en Instagram.

Social media is op de website geïntegreerd; naast reguliere icoontjes wordt ook de Facebook tijdlijn en Instagram foto’s op de website getoond.

Advertentie ontwerp:

Voor het verspreiden van reclame flyers is het ontwerp verzorgd in lijn met de huisstijl.

Nieuwsbrief tool:

In lijn met de huisstijl is de MailChimp tool ingericht voor het gebruik van nieuwsbrieven en in de website geïntegreerd. Een geschikte template is ontworpen en aangeleverd voor het eenvoudig opstellen van toekomstige nieuwsbrieven.