Contact & Correspondentie

Berkx Media
Hazestraat 28
5555 AC  Valkenswaard
The Netherlands

Contactpersoon: Mw. T. Berkx
Telefoon: +31 40 2025 179
E-mail: info @ berkx-media.com

Fotostudio

Locatie voor productfotografie en packshots:
Breerstraat 7
6051 GD Maasbracht
The Netherlands
Telefoon: +31 475 464177

Registratie gegevens

Hoofdvestiging: Berkx Media
Overige Handelsnamen: Studiolicious | Lavender Liz | Lazuli Handmade

KvK Brabant: 17285728
BTW-id: NL001828481B85

Bank gegevens

Bank naam: Knab
IBAN: NL60KNAB0766867536
BIC/SWIFT: KNABNL2H

Team

Tanja Berkx
Tanja BerkxWeb & Media Specialist, VA
Oprichtster van Berkx Media. Virtual Assistant en Content Creator op het gebied van WordPress, Webdesign, Social Media, Grafisch design, Drukwerk, Web Marketing, Huisstijlen, Bloggen, Data analyse.

Over Ons

Web & Media expert

Initieel werkzaam als IT expert, content manager en data analist, maar daarnaast ook bruisend van creativiteit met een interesse voor webdesign, grafisch ontwerp en social media. Berkx Media is in 2010 gestart en richtte zich initieel op het exploiteren van webportals, websites en webshops op het internet. Naast speelse kleurrijke websites met een ‘feel good’ karakter wordt tegenwoordig ook de zakelijke markt bediend en zijn in de afgelopen 10 jaar de activiteiten uitgebreid naar social media management en grafische vormgeving van online en offline media zoals drukwerk en social media campagnes.

Virtual Assistant op maat

Vandaag de dag is op afstand werken van groot belang. Berkx Media fungeert ook als Virtual Assistant voor ZZP’ers en MKB’ers. Voor enkele ondernemers hebben wij bijvoorbeeld de websites vast onder beheer en verzorgen o.a. benodigde updates, social media integratie en campagnes, web marketing, drukwerk, logistieke afhandelingen en data analyses. Kortom, Berkx Media is breed inzetbaar, de duizendpoot achter de schermen om ondernemers werk uit handen te nemen.

Fotografie en beeldbewerking

Sinds 2016 is het team uitgebreid en wordt er ook (product)fotografie aangeboden door onze professionele fotograaf om naadloos aan de vraag te kunnen aansluiten om mooie websites op te leveren met stijlvolle afbeeldingen en prachtige productfoto’s.

Jos Berkx
Jos BerkxPhotographer & Image optimizer
Fotografie & Beeldbewerking. Fotografie op locatie of in studio, o.a. woning en vastgoedfotografie, productfotografie en packshots, foto’s van negatieven in hoge kwaliteit. Portfolio website: https://josberkx.nl

Koffie of thee?

Neem vrijblijvend contact op om uw plannen te bespreken

Onze tevreden klanten