Social Media Design -
Op maat voor jou geregeld

Social media accounts in lijn met jouw huisstijl zorgt voor een optimale merkbeleving.

Social media is uitstekend geschikt voor het opbouwen van een klantenkring, maar speelt daarnaast ook een grote rol bij interactie en het informeren van jouw volgers. Social media werkt goed als “Branding” om je merk te versterken door middel van de juiste interactie met jouw volgers en is daarnaast zelfs voor advertentiedoeleinden erg geschikt.

 

Berkx Media helpt je graag bij de integratie van social media in jouw website of webshop en bij het opzetten en analyseren van advertentie campagnes.

 

Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram, Youtube… de mogelijkheden zijn enorm en Berkx Media zal samen met jou bekijken welke middelen het beste ingezet kunnen worden. Immers, je hoeft niet álle kanalen te gebruiken.

Maatwerk social media design in 4 stappen

Het is belangrijk dat je representatief en professioneel over komt en natuurlijk wil je graag dat jouw online presentatie tussen verschillende social accounts en website met elkaar afgestemd zijn en in lijn met de huisstijl. Snel en voordelig maakt Berkx Media nieuwe accounts voor je aan of we nemen jouw bestaande accounts onder handen voor een waardevolle upgrade van de merkbeleving.

01.

Kies je platform

Maak een keuze welke social media platform(s) je wilt gaan gebruiken of laat Berkx Media je helpen bij de keuze, afhankelijk van het type bedrijf en doelgroep.

02.

Opmaak en vormgeving

We bespreken jouw huisstijl en je kunt de benodigde content en afbeeldingen aanleveren.

03.

Implementatie

Op basis van jouw wensen en informatie wordt de de vormgeving verzorgd, van achtergrond, tot header en profielfoto.

04.

Oplevering

Je social media account wordt opgeleverd, klaar voor gebruik en volledig in lijn met jouw huisstijl.

Aanbieding! Social Media Design op maat:

Nu van €100,- voor €75,- per account!

Overige Social Media mogelijkheden

In aanvulling op het design op maat van jouw Social Media accounts zijn ook aanvullende diensten mogelijk om jouw social media marketing zo effectief mogelijk te maken. Jouw tijd kan maar één keer besteed worden. Een goed plan van aanpak helpt daarbij.

Social content

Natuurlijk heb je het druk met het runnen van je business en wil je het allerliefst je bezig houden met je eigen niche. Wellicht schiet social media er af en toe bij in of vind je het moeilijk om content te maken die aansluit bij jouw huisstijl. Geen probleem! Het opstellen van social media content en maken van visuals, kan in overleg ook naar Berkx Media uitbesteed worden.

Social Media Management

Wanneer je meerdere social media accounts gebruikt zul je merken dat het een tijdrovende zaak kan zijn om deze allemaal consequent bij te houden. Een Social Media Management Dashboard is essentieel als je effectief aan de slag wilt met jouw social media strategie. Te denken aan een tool zoals Hootsuite waarmee je meerdere accounts kunt beheren en analyseren. Maar ook via de Facebook Business Suite, waar ook Instagram aan gekoppeld zit, zijn er vele mogelijkheden. Effectieve samenwerking tussen collega’s en afdelingen wordt hiermee mogelijk.

Website integratie

Integreer je social media accounts in je website of blogsite voor de beste sociale ervaring voor jouw bezoekers. Denk aan het plaatsen van icoontjes zodat zij jouw accounts kunnen vinden en volgen waardoor interactie mogelijk wordt. Want wat is interactie toch belangrijk vandaag de dag! Laat je website en socials samensmelten en maak het een geheel. Toon bijvoorbeeld je instagram afbeeldingen op je website en zet je volgers aan tot het delen van je content.

Campagnes

Hulp nodig bij het doeltreffend delen van waardevolle content en het uitzetten van social media campagnes? Bijvoorbeeld periodieke advertentie campagnes op Facebook en/of Instagram. Je kunt dit ook naar Berkx Media uitbesteden.

Get In Touch!

Ik verheug me erop om met jou samen te werken!

Ik kan me voorstellen dat er toch nog enige vragen zijn of misschien ben je benieuwd naar de websites die ik al opgeleverd heb. Logisch natuurlijk! Neem eens een kijkje op het portfolio en je zult zien dat je in een zeer ruime mate ondersteund kunt worden.

Stuur je vraag

@ladyboss.web.media

@ladyboss.web.media

JBe210123_2-38_ME-500x500