E-mail marketing - Nieuwsbrieven op maat

Jouw boodschap, jouw doelgroep, jouw e-mailing. We verwerken het allemaal binnen je wensen. Nieuwsbrieven weer helemaal hot? Nee joh! Ze zijn nooit weggeweest. Hoe je het ook went of keert, het gebruik van e-mail marketing middels nieuwsbrieven is en blijft een effectief middel voor contact en interactie met jouw doelgroep. Social media is een belangrijk middel voor klantenbinding, maar niet iedereen zit constant op social media. En, het opbouwen van een klantcontactlijst voor e-mailmarketing, is en blijft een lijst van jezelf en een machtig middel om mensen te benaderen.

Onze E-mailing op maat is inclusief:

  • Volledige opmaak en ontwerp in lijn met uw huisstijl;
  • Geschikte vormgeving voor alle meest gangbare browsers en e-mailinterfaces;
  • Verwerking van aangeleverde content;
  • Verzending op iedere gewenste datum en tijdstip.

Maatwerk mailing in 5 stappen

1. Intake

Om de mailing zo effectief mogelijk te maken zullen we eerst een intake gesprek aangaan. Om aan de slag te gaan is het belangrijk om te weten wat voor een bedrijf je voert (bied je diensten of producten aan?), wie je doelgroep is en wat het doel van de mailing is.

2. Content aanleveren

Zodra de opzet van de mailing duidelijk is kun je de benodigde content aanleveren. Het gaat hier om de adreslijst, de onderwerpen waarover je wilt schrijven en de afbeeldingen die je hiervoor beschikbaar hebt voor een zo sprekend mogelijk resultaat.

3. Opmaak en vormgeving

Op basis van jouw wensen en informatie kan de opmaak en vormgeving gerealiseerd worden. Om ervoor te zorgen dat de e-mailing er aantrekkelijk uit ziet gebeurt dit in de huisstijl aansluitend bij jouw bedrijf en website.

4. Proefzending

Als test zal de mailing in verschillende browsers en mailaccounts getest worden. Je ontvangt een proefzending om het resultaat van de mailing te beoordelen. Je feedback zal verwerkt worden waarna de mailing klaar is voor verzending.

5. Verzending en rapportage

De E-mail campagne wordt verstuurd naar de opgegeven mailinglijst. Ideaal is om deze lijst zelf verder uit te laten breiden door mensen zich te laten inschrijven. Door in te loggen op het mailing programma zijn er rapportages beschikbaar welke inzicht geven in de effectiviteit van de mailing.

E-mailing op maat:

voor €150,-

> Voor terugkerende activiteiten of integratie met de website kan er gebruik gemaakt worden van de Strippenkaart.

Overige mailing services

In aanvulling op een standaard E-mailing op maat bieden we extra aanvullende services aan om jouw e-mail marketing compleet en zo effectief mogelijk te maken.

Adres lijst

Adreslijsten zijn handig, zeker ook omdat je subgroepen kunt aanmaken en je je inschrijvers de kans kunt bieden om voor specifieke onderwerpen in te schrijven. Ik kan met je meekijken om de juiste keuzes en instellingen te doen.

Heb je nog een adreslijst vanuit een ander mailingsysteem? Ik help je graag om deze over te zetten.

Website integratie

Om je publiek te laten groeien is het mogelijk om de adreslijst aan je website te koppelen. Je biedt de bezoekers van jouw site de mogelijkheid om zich voor nieuwsbrieven aan te melden (en af te melden). Het toevoegen en verwijderen aan je adreslijst gebeurt dan automatisch.

Periodieke mailings

Door op periodieke basis mailings uit te sturen kun je een goed contact onderhouden met je volgers. Je kunt denken aan mailings per kwartaal, maandelijkse of wekelijkse basis. Dit is ook afhankelijk van jouw type volgers en de niche van je bedrijf. Ondersteuning hierin nodig? Geen probleem!

Advies op maat

Je dient bij het versturen van nieuwsbrieven aan allerlei regels te voldoen. Wat zijn die regels precies en hoe worden deze toegepast? Hoe schrijf je de perfecte nieuwsbrief? Hoe ziet een goede ‘call to action’ eruit? Ga eenvoudig te werk via een nieuwsbrief checklist. Advies op maat? Geen punt!

Get In Touch!

Ik verheug me erop om met jou samen te werken!

Ik kan me voorstellen dat er toch nog enige vragen zijn of misschien ben je benieuwd naar de websites die ik al opgeleverd heb. Logisch natuurlijk! Neem eens een kijkje op het portfolio en je zult zien dat je in een zeer ruime mate ondersteund kunt worden.

Stuur je vraag

@ladyboss.web.media

@ladyboss.web.media

JBe210123_2-38_ME-500x500