- Ontdek onze activiteiten voor jou als ondernemer -

"Berkx Media bruist van creativiteit en biedt vele mogelijkheden aan ondersteuning."

Tanja-Desk-wide-900-600

WordPress webdesign

Voor kleine en startende ondernemers en bloggers is een website op basis van open-source software ideaal. Een voorbeeld hiervan is WordPress, tegenwoordig het meest gebruikte website beheer systeem wereldwijd. Iedereen is vrij om het te gebruiken voor zowel persoonlijke als commerciële websites. Je kunt de website zelf makkelijk bijwerken en berichten plaatsen.WordPress is met behulp van ‘plugins’ volledig uitbreidbaar. De mogelijkheden zijn oneindig en je bepaalt zelf de bouwstenen die je wilt (laten) toevoegen en alles wat overbodig is kan achterwege gelaten worden. Voorbeelden van plugins zijn social media modules, webshop functionaliteit, automatische verzendkostenberekening, het integreren van betalingsopties zoals iDeal en PayPal… wat je maar wilt! Berkx Media geeft graag advies en ondersteuning bij het gehele proces. Vervolgens kun je de website gemakkelijk zelf beheren en bijhouden.

Website aanpassingen & verbeteringen

Natoque penatibus et magnis vestibulum imperdiet sollicitudin, tellus lorem sit amet accumsan.

WordPress onderhoud

Donec accumsan - sit amet accumsan urna leo vel orci lorem ipsum dolor anet dolor. Lorem varius natoque penatibus et magnis.

Social Media accounts

Social Media is een must. Deel je waardevolle content en kom en blijf in contact met je doelgroep en klanten. Of het nu gaat om het opzetten en instellen van een account of achteraf aanpassen naar de juiste huisstijl. Wellicht heb je daar hulp bij nodig.

Ook een goede integratie met de website kan natuurlijk niet ontbreken en het inzetten van de juiste social media marketing.

Social Media content & marketing

Bij een weblaunch of een bepaalde actie die live gaat, kan het handig zijn om social media marketing meteen mee te pakken. Het is mogelijk dat er social media posts worden gemaakt in lijn met de huisstijl van je nieuwe website of product.

Zowel het opstellen van afbeeldingen als tekst kunnen uit handen genomen worden. Zo houd jij meer tijd over om je bezig te houden met je business.

E-mail marketing

Wat nog steeds een sterke vorm van marketing en klantenbinding blijkt te zijn is het gebruik van Nieuwsbrieven. Dit kan volledig voor je geregeld worden door het opstellen van een template in jouw huisstijl met daarnaast het inrichten van een geautomatiseerd klantenbestand inclusief functie om aan- en af te melden. Ook de integratie met je website mag niet ontbreken. Eenmaal ontwikkeld kun je deze template eenvoudig aanpassen voor het uitsturen van je nieuwsbrieven.

Drukwerk, bedrukking & stickers

Okee, deze categorie had je hier niet verwacht zeker? En toch is het zo. 🙂 Met plezier zijn we met de behoeften van onze klanten meegegroeid.

In aansluiting op website en social media verzorgen we geregeld drukwerk. Zowel het ontwerp als levering. Te denken aan flyers, visitekaartjes, reclamekaarten, kerstkaarten, posters en forex borden. Daarnaast maken we sluitstickers, goudfolie stickers en custom stickers. Maar ook bedrukking van sponsor artikelen zoals sporttassen en logo's op bedrijfskleding en overig textiel.

Iets in gedachte? Vraag het even en we denken mee!

Productfotografie

Beelden zeggen meer dan 1000 woorden. Een goede website of het gebruik van social media zijn natuurlijk belangrijk voor je bedrijf. Maar je kunt nog een stapje verder gaan door de uitstraling van je bedrijf om te buigen tot een echte eyecatcher met behulp van de juiste (product)fotografie! Opvallend en realistisch om uw huisstijl extra kracht bij te zetten zodat het de aandacht trekt.

Of het nu gaat om team- of productfoto’s voor websites of webshops. Ook catalogi, prijslijsten, brochures, folders, advertenties, presentaties of persberichten verdienen het beste beeldmateriaal. Onze huisfotograaf Jos Berkx brengt jouw beeldmateriaal bijna tot leven!

Beeldbewerking

Besteed Photoshop uit aan professionals! Wij verzorgen voor jou de beeldbewerking van productfoto’s voor e-Commerce doeleinden. Heb je zelf product foto’s gemaakt maar wil je deze laten aanpassen en verbeteren? Laat je producten spreken en eruit springen en verhoog je omzet.

Vergeet niet dat het van allerhande beeldmateriaal noodzakelijk is om aan te passen. Afbeeldingen moeten soms worden bijgesneden of op een ander pixelformaat gemaakt worden voordat je deze gebruiken kunt op je site of blog. Dit komt de laadtijd en gebruiksvriendelijkheid van een website ten goede.

Get In Touch!

Ik verheug me erop om met jou samen te werken!

 

Ik kan me voorstellen dat er toch nog enige vragen zijn naar de mogelijkheden. Logisch natuurlijk! Neem eens een kijkje op het portfolio en je zult zien dat je in een zeer ruime mate ondersteund kunt worden.

Stuur een berichtje en ik denk met je mee!

Velen hebben de hulp van Berkx Media al ingeroepen 🙂