Berkx Media bruist van creativiteit en biedt vele mogelijkheden!

WordPress – Website op maat

Voor kleine en startende ondernemers en bloggers is een website op basis van open-source software ideaal. Een voorbeeld hiervan is WordPress, tegenwoordig het meest gebruikte website beheer systeem wereldwijd. Iedereen is vrij om het te gebruiken voor zowel persoonlijke als commerciële websites. Je kunt de website zelf makkelijk bijwerken en berichten plaatsen.

WordPress is met behulp van ‘plugins’ volledig uitbreidbaar. De mogelijkheden zijn oneindig en je bepaalt zelf de bouwstenen die je wilt (laten) toevoegen en alles wat overbodig is kan achterwege gelaten worden. Voorbeelden van plugins zijn social media modules, webshop functionaliteit, automatische verzendkostenberekening, het integreren van betalingsopties zoals iDeal en PayPal… wat je maar wilt! Berkx Media geeft graag advies en ondersteuning bij het gehele proces. Vervolgens kun je de website gemakkelijk zelf beheren en bijhouden.

WordPress Onderhoud

Berkx Media neemt achter de schermen de technische zaken uit handen zoals WordPress onderhoud, maar ook de zichtbare en leuke veranderingen zoals aanpassingen aan tekst en afbeeldingen en bijvoorbeeld social media integratie.

 

Lees verder over WordPress onderhoud >>

Productfotografie & Beeldbewerking

Productfotografie

“Beelden zeggen meer dan 1000 woorden”

Een goede website of het gebruik van social media voor uw bedrijf zijn natuurlijk belangrijk, maar u kunt ook een stapje verder gaan door de uitstraling van uw bedrijf om te buigen tot een echte eyecatcher met behulp van de juiste productfotografie! Opvallend en realistisch om uw huisstijl extra kracht bij te zetten zodat het de aandacht trekt.

Of het nu gaat om productfoto’s voor websites of webshops, ook voor catalogi, prijslijsten, brochures, folders, advertenties, presentaties of persberichten. Onze huisfotograaf Jos Berkx brengt uw productfoto’s bijna tot leven!

Woningfotografie

Naast reguliere webshops heeft Berkx Media ook de website voor een makelaar verzorgt. Productfotografie in de meest brede zin van het woord; ook het fotograferen van woningen en interieur behoort tegenwoordig tot onze mogelijkheden en vastgoedfotografie is vast onderdeel geworden van onze werkzaamheden.

Beeldbewerking

Beeldbewerking

Besteed Photoshop en beeldbewerking uit aan professionals! U heeft zelf product foto’s gemaakt maar wilt deze laten aanpassen en verbeteren? Wij verzorgen voor u de beeldbewerking en verbetering van uw huidige productfoto’s om uw webshop er beter uit te laten springen en uw omzet te verhogen.

We verzorgen beeldbewerking in de breedste zin van het woord; ook bewerkingen van afbeeldingen in hoge kwaliteit voor bijvoorbeeld brochures, presentaties of banners behoren tot de mogelijkheden.

Wilt u foto negatieven gebruiken voor afdrukken op groot formaat? Geen enkel probleem, we beschikken tevens over een negatiefscanner met een hoge pixeldichtheid.

 

Vraag ons gerust naar de vele mogelijkheden! Wij denken graag met u mee.

Zet uw bedrijf of webwinkel in de spotlight en kom in contact met uw klanten

Social Media

Social media is uitstekend geschikt voor het opbouwen van klanten en publiek maar speelt daarnaast ook een grote rol bij interactie en het informeren van uw volgers. Social media werkt goed als “Branding” om uw merk te versterken en is zelfs voor advertentiedoeleinden geschikt.

Berkx Media helpt u graag bij het opzetten, inrichten en stylen van de accounts, de integratie van social media in uw website of webshop en bij het opzetten en analyseren van advertentie campagnes.

Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram, Youtube… de mogelijkheden zijn enorm en Berkx Media zal samen met u analyseren welke middelen het beste voor uw bedrijf ingezet kunnen worden.

 

Lees meer op onze pagina Social Media Design >>

Bloggen

Bloggen

“Deel je waardevolle content!”

U heeft een website of webwinkel en denkt erover om deze uit te breiden met een Blog (weblog)? Ik kan alleen maar zeggen; “Goed idee!”. Door te bloggen breid u uw site uit met waardevolle content: u etaleert uw kennis, ervaring en expertise.

Waardevolle content is informatie die uw klant inspireert en die betrekking heeft op uw diensten of het aanbod in uw webwinkel. Uw Blog is een uitstekende plek waar de klant altijd kan komen rondneuzen, uw bedrijf kan leren kennen en uw expertise kan ervaren. U heeft geen idee waarover te schrijven? Stel u verkoopt knutsel-artikelen dan vinden uw klanten het wellicht interessant zodra er nieuwe artikelen op de markt zijn, product reviews, informatie over hobby markten of interviews met schrijvers van knutselboeken.

Berkx Media helpt u graag om uw Blog helemaal naar eigen smaak in te richten en vorm te geven, bijvoorbeeld in lijn met uw huisstijl. U publiceert vervolgens artikelen die relevant zijn voor de klant en het geeft de mogelijkheid reclame te maken voor uw bedrijf of webwinkel. Een extra voordeel van een Blog is dat u er relevante zoekwoorden op publiceert waarmee uw website of webshop beter vindbaar wordt in zoekmachines zoals Google.

Nieuwbrieven

Wat nog steeds een sterke vorm van marketing en klantenbinding blijkt te zijn is het gebruik van Nieuwsbrieven. Berkx Media kan dit volledig voor u regelen door het opstellen van een template in uw huisstijl, het inrichten van een geautomatiseerd klantenbestand inclusief aanmelden en afmelden en integratie in uw site. Eenmaal ontwikkeld kunt u of uw medewerkers deze template eenvoudig aanpassen voor het uitsturen van uw nieuwsbrieven.

De mogelijkheden zijn enorm. Wist u dat u verschillende groepen in uw klantenbestand kan hanteren? Sommige klanten horen graag vaak van u en anderen zien teveel nieuwsbrieven als spam. Geen probleem. U kunt bijvoorbeeld dagelijks, wekelijks, maandelijks of per seizoen berichten uitsturen en bijvoorbeeld ook per interesse categorie.

Interessant? Berkx Media praat graag met u over de mogelijkheden.

Net dat beetje extra analyse en aandacht?

Met Internet Marketing de band versterken met je klanten?

Data Analyse
Data kwaliteit staat bij Berkx Media hoog in het vaandel en ik help u graag bij het verwerken en analyseren van uw data. Maar wat is nu data? Voor grote bedrijven kan dit een hele verschillende interpretatie en invulling zijn dan bij kleinere bedrijven. Laat ik hier niet te diep op ingaan en neemt u gerust eens contact met mij op voor een advies op maat.

U kunt denken aan: account beheer, HRM data, database analyse, data opschoning, statistieken, rapportages, Excel, enquêtes, mail merge, kortom… alles waar data bij komt kijken.

Meten = weten
Het is in ieder geval belangrijk om resultaten te meten en om te weten of hetgeen wat je doet ook effect heeft. Tijd is geld en je dient te weten of je inspanningen de juiste zijn en voldoende resultaat opleveren.

U hebt een blog, website of webshop met een leuk aantal bezoekers en volgers? U kunt extra bijverdiensten creëren door het inzetten van affiliate marketing. Dit kan op twee manieren ingezet worden; u kunt advertenties van externe bedrijven op uw website laten tonen of gebruik deze vorm van internetmarketing en versterk uw merk door uw advertentie op overige sites te laten tonen.

Berkx Media adviseert u graag en helpt bij het opzetten en analyseren van affiliate marketing.

Social media is een vorm van internet marketing, maar er is meer nodig voor een goedlopende site. Denk aan termen zoals SEO (Search Engine Optimization) en SEA (Search Engine Advertising). Berkx Media helpt u graag bij de integratie en analyse hiervan.

Wat nog steeds een sterke vorm van marketing en klantenbinding blijkt te zijn is het periodieke gebruik van Nieuwsbrieven. Berkx Media kan dit volledig voor u regelen door het opstellen van een template in uw huisstijl, het inrichten van een geautomatiseerd klantenbestand en integratie in uw site. Eenmaal ontwikkeld kunt u of uw medewerkers deze template eenvoudig aanpassen voor het uitsturen van uw nieuwsbrieven.