- Tips & Tools -

Handige links

Ondernemer of niet?

Als je een online onderneming wilt starten of net bent gestart dan komt er heel veel op je af. Of ben je ‘gewoon’ een blogger en geldt dit niet voor jou? Nou zelfs bloggers zouden als ondernemer gezien kunnen worden. Ieder blog is klein begonnen, maar wellicht ga je via je blogsite toch inkomsten genereren, bijvoorbeeld d.m.v. reclame en affiliate marketing. 


Er komt meer bij kijken

Het is niet alleen het maken en live zetten van een website. Er komt zoveel meer bij kijken. Wet- en regelgeving, logistiek, financieel en natuurlijk ook commercieel. Jouw onderneming moet aan allerlei eisen voldoen.

Welke informatie zoek je eigenlijk?

Google is je beste vriend en op internet is dan ook heel veel informatie te vinden. 

Omdat iedere ondernemer verschillend is en niet dezelfde informatie altijd van toepassing is, is het lastig de juiste informatie te vinden. Hoofdzakelijk, omdat je niet weet naar wélke informatie je zoekt. 

Voor jou verzameld

Maar omdat de informatie zo verspreid is en het om zeer diverse onderwerpen gaat, heb ik een hoop informatie voor de bezoekers van mijn pagina verzameld. Met de juiste gegevens kan jouw onderneming de juiste vormgeving krijgen en kan dit tevens goed vertaald worden naar de website. Win-win voor ons beiden; jij weet waar je aan toe bent en ik kan je beter ondersteunen.

Hey ondernemer, lees eens! Handig hè! Graag gedaan 🙂

Overzicht handige links

Graag bied ik een overzicht aan met waarvolle links voor bloggers of (startende) ondernemers.
De links zijn per rubriek ondergebracht zodat je makkelijk kunt vinden wat je zoekt.Heb jij een super handige tip die hier ontbreekt? Laat het me weten via de mail of contactformulier en ik zal ze hier voor onze collega's toevoegen.

Juridisch

-> Haar blogs bevatten interessante kennis, maar daarnaast verkoopt zij praktische producten, voor bijvoorbeeld het opstellen van Algemene Voorwaarden, Disclaimers, Quitclaims, maar ook b.v. een sommatiebrief voor copyright schending.

Financieel / Bank

-> Knab is aan te raden voor kleine ondernemers omdat de kosten enkel een vast bedrag per maand bedragen. That’s it!

Hosting & website

Vor het hosten en maken van een website (met of zonder webshop) adviseer ik de volgende producten en kan ik hier altijd bij ondersteunen wanneer nodig. Aanbieding:40% korting op de adviesprijs bij aanschaf van BullGuard Internet Security 6apparaten 1jaar

Betaalpartners

-> Mollie kun je heel fijn integreren in een  WordPress webshop.

Logistiek

-> MyParcel integreert heel fijn in een WordPress webshop. Je kunt zowel in WordPress direct verzendlabels afdrukken, of de gegevens naar MyParcel sturen zodat je vanaf daar meerdere labels op een A4 vel kunt afdrukken. Ideaal!

- Onze partners -

Met grote tevredenheid werken we met de volgende partijen samen.