Website aanpassingen & verbeteringen

Berkx Media neemt achter de schermen technische zaken uit handen zoals WordPress verbeteringen aan websites, te denken aan aanpassingen of toevoegingen van tekst en afbeeldingen. Maar ook social media en nieuwsbrief integratie.

Het is aan te raden om geregeld content op je website aan te passen of aan te vullen om alles volledig up-to-date te houden. Zaken die de klant aan de voorkant ook terugziet, dat is natuurlijk het leukste om te doen. Het is alleen niet altijd even makkelijk, en dat geeft niet. Berkx Media helpt je daar graag bij.

Achter de schermen de website bijgewerkt houden zodat deze van alle laatste updates is voorzien, is een beetje het saaiere werk en nu eenmaal een ‘moetje’. Maar je website verbeteren, wat ook aan de voorkant voor de klant zichtbaar is, ook dat is belangrijk! Wanneer je website mooi en goed in elkaar steekt, en een weerspiegeling is van hetgeen je graag uit wilt dragen, is dat natuurlijk iets waar je trots op kunt zijn. Een website blijft toch je visitekaartje welke je naar de buitenwereld toont. Wanneer teksten en afbeeldingen aansluiten bij de tegenwoordige tijd, of misschien zelfs blogberichten over recente ontwikkelingen en actualiteiten, heeft dat veel meerwaarde. Voor de bezoeker van de website is dit een duidelijk signaal dat je verstand van zaken hebt en bij de tijd bent. Daarnaast zal Google je updates ook oppikken, wat weer goed is voor je ranking in de zoekresultaten.

 

Maar… je website verbeteren is één ding, maar dat wil niet zeggen dat jou dat zelf goed lukt. Of misschien heb je er wel helemaal de tijd niet voor, en wil je je veel liever bezig houden met de kern van je business. Heel begrijpelijk! Tijd kun je maar 1x uitgeven. Berkx Media kan hulp en ondersteuning bieden waar jij naar op zoek bent. Alle instellingen en het doorvoeren van je huisstijl over de hele website kan Berkx Media voor je verzorgen.
 • (Extra) Social media accounts nodig? Ook bij het opzetten van bijvoorbeeld een Facebook pagina kan Berkx Media ondersteuning bieden. Lees gerust eens verder op “Social Media Design” voor de mogelijkheden.
 • Afhankelijk van je niche, kunnen nieuwsbrieven een krachtig middel zijn. Nieuwsbrief integratie nodig? Lees verder op “E-mail marketing” voor de mogelijkheden.
Pagina: nieuwe website laten makenPagina: WordPress onderhoud

Een greep uit de website aanpassingen die mogelijk zijn

Tekst aanpassingen

Het voordeel van WordPress is dat het laagdrempelig door (bijna) iedereen gebruikt kan worden. Toch is het opbouwen van pagina’s soms net iets ingewikkelder dan het schrijven van een blog artikel. De manier hoe elementen (tekst, afbeeldingen, grafieken etc.) op een pagina getoond en opgebouwd worden vergt soms wat extra kennis en handigheid. Ook niet onbelangrijk is de pagina lay-out. Het oog wil ook wat en er zijn wat regeltjes om na te leven hoe een bezoeker van een webpagina het liefst de informatie gepresenteerd krijgt. Maar ook “Responsive Design” mag niet vergeten worden; een pagina kan er prachtig uitzien op een computerscherm, maar hoe worden de teksten en afbeeldingen op een tablet of smartphone getoond? Kortom, Berkx Media ondersteunt je graag bij het verbeteren en optimaliseren van je webpagina’s.

Foto's toevoegen of bewerken

Als aanvulling op de zojuist genoemde tekstaanpassingen geldt dit natuurlijk ook voor afbeeldingen. Soms zijn foto’s niet meer van toepassing of dienen er nieuwe foto’s toegevoegd te worden. Overigens zijn hier vele mogelijkheden in. Een foto toevoegen of aanpassen bij een tekst, maar ook een gallerij of slideshow toevoegen is mogelijk.

Berkx Media heeft Jos Berkx als vaste fotograaf achter de hand voor het uitvoeren van productfotografie en geavanceerde beeldbewerking.

Misschien heb je een webshop en dienen nieuwe producten toegevoegd te worden? Of misschien zijn er nieuwe professionele foto’s nodig van je winkel of bedrijf? Teamfotografie of van jezelf als ondernemer? Het is allemaal mogelijk! Het aanleveren van afbeeldingen en het bijwerken van de website of webshop gaat door de korte lijntjes en samenwerking hier hand in hand. Kortom, praktisch, voordelig en snel!

Social Media integratie

Social Media is tegenwoordig niet meer weg te denken en de juiste integratie is oh zo belangrijk voor de klantenbinding, de branding van je merk, maar ook de marketing en het bereiken van nieuwe klanten. Berkx Media koppelt graag je social media accounts zoals Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en LinkedIn met je website. Naar wens kunnen de juiste plugins toegepast worden voor het optimaal tonen van de gewenste informatie. Ook al heb je een ‘statische’ website waarop weinig of geen informatie veranderd, door het tonen van bijvoorbeeld de tijdlijn van je Facebook pagina of Instagram afbeeldingen komt de website toch een stuk dynamischer en up-to-date over voor uw klant.

Extra Plugins

Het voordeel van WordPress is dat de website zo uitgebreid mogelijk of zo beknopt mogelijk kan worden als je zelf wilt. Je kunt plugins zien als extra bouwstenen om je website net wat mooier of functioneler te maken. Je kunt denken aan het tonen van een foto slider, een raster met afbeeldingen van uw Instragram account, SEO plugin voor goede Google ranking, en zo nog meer. Ook heeft WordPress een webshop module “WooCommerce” en ook daar zijn weer praktische plugins aan te koppelen zoals het berekenen van verzendkosten en betalingsopties ingreren. Zoek je iets specifieks? Vraag het even, dan denk ik met je mee.

Nieuwsbrief integreren

Door op periodieke basis mailings uit te sturen kun je een goed contact onderhouden met je publiek en je triggert ze zo nu en dan ook om je website weer onder de aandacht te brengen. Ondanks social media zijn nieuwsbrieven nog steeds heel waardevol en kun je hiervan profiteren wanneer je hierdoor je omzet ziet groeien. Je kunt denken aan mailings per kwartaal, maandelijks of wekelijkse basis. Dit is ook afhankelijk van het publiek en type bedrijf.

Er bestaan meerdere opties om nieuwsbrieven mee te maken en beheren, afhankelijk ook van je type bedrijf. Ik kan je hierin ondersteunen of deze taak van je overnemen.

Advies op maat

Strippenkaart

Super handig om in te zetten!

Speciaal voor ondernemers en bloggers die af en toe behoefte hebben aan wat extra hulp en ondersteuning is er de ‘Strippenkaart’. Voor een voordelig tarief koop je op voorhand een aantal uren in om werkzaamheden te verrichten voor verbeteringen aan je website of social media. Je kunt de strippenkaart inzetten op de momenten dat je ondersteuning nodig hebt. Werkzaamheden worden per 15 minuten geregistreerd en in een urenoverzicht bijgehouden.

Dit kun je o.a. met een strippenkaart:

 • Het plaatsen of aanpassen van content op de website (teksten en afbeeldingen);
 • Website layout verbeteren (menu, pagina structuur of extra elementen m.b.v. extra plugins);
 • Pagina layout verbeteren;
 • SEO (zoekmachine optimalisatie): teksten schrijven en beter vindbaar worden;
 • Het integreren van social media accounts en/of elementen zoals Twitter, Facebook tijdlijn, Pinterest bord of Instagram foto slider;
 • Social media accounts opzetten en inrichten naar de huidige huisstijl;
 • Overige WordPress of social media support.

Kaart 1 - Small

135
135
 • 3 uur
 • werkzaamheden en ondersteuning.
 • uurtarief €45,-

Kaart 2 - Basic

200
200
 • 5 uur
 • werkzaamheden en ondersteuning.
 • uurtarief €40,-

Kaart 3 - Premium

350
350
 • 10 uur
 • werkzaamheden en ondersteuning.
 • uurtarief €35,-

Kaart 4: - Ultimate

750
750
 • 25 uur
 • werkzaamheden en ondersteuning.
 • uurtarief €35,-
 • Alle prijzen zijn exclusief BTW.
 • De strippenkaart is niet bedoeld voor grootschalige projecten. Neem in dat geval even contact op voor een offerte op maat.